Prefabrik Evler

Wiki Article

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

It calculates The online amounts of prefabricated homes, plus the price of the prefabricated property that could come about Furthermore. You establish the figures that aren't integrated and change your spending plan accordingly. At this time, In case you are at the phase of inspecting prefabricated household prices, we can assist you in the following paragraphs in regards to the best suited prefabricated house designs. If you're looking for an extremely attractive and suitable prefabricated home, you might be in the appropriate position. my prefab residence this means you say.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Duvar kalınlığı ve kalitesi prefabrik yapının dayanıklılığını arttıran bir unsurdur. Yapılan arazinin şartlarına uygun olarak kullanılacak malzemenin kaliteli olması ısı ve ses yalıtımı açısından önemlidir. Ayrıca kullanılan malzemenin kalitesi yapıların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

Taşıyıcılarında çok az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

two+one prefabrik ev tercih ederek kendinize fazladan alan yaratabilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınız varsa onlara ait alanlar oluşturarak sıkışık yaşam alanından kurtulursunuz. Özel prefabrik ev kampanya fırsatlarından yararlanarak uygun fiyata bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Çeşitli kampanyaların yer aldığı bu ürünler arasından prefabrik ev indirimleriyle birlikte size uygun olanı bulabilirsiniz. Genel olarak seçeneklerin özellikleri; hızlı yapılması, sağlam olması ve pratik olması şeklinde sıralanabilir. Standart bir apartman dairesinden farklı olarak fabrika şartlarında hazırlanmasıdır. Geniş metrekarelere sahip cinsleri ile geniş oda ya da ofis alanları tasarlamak mümkündür. İçine birden fazla masa yerleştirerek tüm alanı verimli olarak şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede taşınabilir tasarımlar, birçOkay ihtiyacı karşılar. Mutfağın da yer aldığı tasarımlarda ayrıca bir yemekhane ya da çay ocağına gerek kalmaz. Kaliteli ve pratik bir yapıya sahip olmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda 10 cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğBritish isles havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Metrekare bazlı fiyatınız nedir? Fiyatlarımız m² bazlı değil proje esaslıdır. Her projemiz için ayrı maliyet hesabı https://www.miraprefabrik.com yapılmaktadır.  Prefabrik ve çelik yapıların farkı nedir? Prefabrik yapılar press panel sistemlerden oluşmaktadır. İç ve dış kaplaması 8mm kalınlığında betopan iç yalıtımı eight cm kalınlığında sixteen dansite eps şeklinde sağlanmaktadır. Dış duvarlar ten cm iç duvarlar six cm olacak şekilde tasarım yapılmaktadır. Taşıyıcı sistemleri H dediğimiz galvanizli çeliklerle sağlanmaktadır. Her one hundred twenty five cm de bir taşıyıcı sistem ve bu taşıyıcı sistemler üzerine çatı makasları gelecek şekilde planlama yapılmaktadır. Çatı arasında camyünü yalıtımı kullanılmaktadır.

web page linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı web-site üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın dimension ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Report this wiki page